Bidrag vid lovaktiviteter

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan föreningar och företagare ansöka om bidrag för lovaktiviteter för grundskole- och gymnasieelever i Ragunda kommun. Sista ansökningsdag för respektive lov skickas ut till föreningarna i förväg. För att få utskicken är det viktigt att ni har uppdaterad information i föreningsregistret, läs mer om det här: Föreningsregister - Ragunda kommun

Ragunda kommun ser gärna att förenings- och/eller näringslivet tar initiativ och anordnar lovaktiviteter och de kan därför ansöka om ett särskilt bidrag för detta.

Villkor för aktiviteter

  • Aktiviteterna är för grundskole- och gymnasieelever i Ragunda kommun.

  • Aktiviteten ska vara gratis för deltagarna eller till stor reducerad kostnad.

  • Aktiviteten ska redovisas efteråt med antal deltagare, fördelning pojkar/flickor som deltagit i aktiviteterna, plus en enkel reflektion om vad de extra pengarna betytt.

Tänk på att

Att de aktiviteter ni söker för ska vara stimulerande för såväl flickor som pojkar, att de ska främja integration och bidrar till att skapa nya kontaktytor.

Lovaktiviteterna ska annonseras i evenemangskalendern på ragundadalen.se. Skicka in era evenemang via det här formuläret: Skicka in ditt evenemang - Ragundadalen.

Ansökan om lovpengar för lovet kan göras även för helgen innan lovet startar, detta för att i största möjliga mån kunna fördela ut aktiviteterna på olika dagar. Samarbeta gärna och kom ihåg att aktiviteterna även kan förläggas utanför de större orterna.

Frågor om e-tjänsten

Föreningssamordnare
forening@ragunda.se

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa